کتاب نسیم حیات جلد ۲
نام کتاب: نسیم حیات ( تفسیر قرآن - جلد ۲ - سوره نساء _ مائده _ انعام )
نویسنده: ابوالفضل بهرامپور
نوبت و تاریخ چاپ: اول ، ۱۳۸۹
ناشر : آوای قرآن
تعداد صفحات: ۸۴۸ صفحه.
اندازهی صفحات: وزیری ، جلد سخت.
عکس: ندارد
شابک: ISBN: 978-964-2599-31-8
* تاریخ ورود به کتابخانهی شخصی: متعلق به کتابخانه مسجد جامع شهر بیجار گروس.
* تاریخ مطالعه: مطالعهی اول از اواخر تیر ماه تا قبل از ظهر ۱۳ مرداد ۱۴۰۱
* معرفی و بررسی:
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ
این کتاب تفسیر قرآن کریم توسط آقای ابوالفضل بهرامپور است که با نام نسیم حیات و در چند جلد چاپ شده است که این کتاب جلد دوم و شامل سورههای نساء- مائده- انعام میباشد.
موقع خواندن قرآن با خط هادی اشرفی و با تلاوت به روش تحقیق ابراهیم احمد، قاری پاکستانی ، تصمیم گرفتم که به طور همزمان تفسیر قرآن کریم را هم بخوانم. انشاءالله.
تفسیر نسیم حیات شامل آیات قرآن، سپس ترجمه، مفهوم کلی آیات، سپس ترجمهی برخی لغات هرآیه و توضیحاتی دربارهی معنا و مفهوم آیات می باشد.
موقع گوش دادن به تلاوت ابراهیم احمد، آخر سورهی انعام را که در قرآن به خط هادی اشرفی، بالمعتدین نوشته شده بود ، بالمهتدین خواند ، وقتی به این تفسیر مراجعه کردم دیدم که در این کتاب هم آیهی ۱۱۹ سوره انعام، بالمعتدین را بالمهتدین نوشته است، به نرمافزار روی موبایلم که مراجعه کردم دیدم که بالمعتدین نوشته شده! .
در اینجا از کسانی که تفاسیر قرآن را برای مسجد جامع بیجار تهیه نمودهاند تا در دسترس عموم باشد و همه بتوانند به طور رایگان از آن استفاده کنند، به سهم خودم تشکر میکنم و خدا خیرتان بدهد .
+ «… البته جای تعجب است که در پارهای تفسیرها، مفسرین بزرگوار ما تصور کردهاند که مکلف هستیم حتماً کجفهمی عمدی یا فرقه گرایانهی بعضی از نویسندگان را که خود را مفسر میدانند ، تخطئه کنیم و برای آن از کتب مورد قبول او شاهد بیاوریم و صفحاتی از کتاب مقدس تفسیر را اشغال نماییم. به عنوان مثال ، آنجا که صاحب تفسیر المنار ( سید رضا ) گفته است: این تفسیر و روایاتی که در آیه مباهله ذکر شده، از ساختههای شیعه است!.
باید عرض کنم که صاحب این تفسیر، نویسندهی روشنفکری است که مقداری هم تفسیر مطالعه کرده است. او در جوّ غربزدگان مصری چشم باز کرده و سعی می کند حرفی نزند که با ذائقه آنها ناسازگار باشد. ... شگفتآور از آن اینکه امروزه چون نمیتوانند آیاتی چون آیه مباهله را دگرگون کنند می خواهند در آثار باستانی و شواهد تاریخی آن تغییر و تحریف به وجود آورند . ما میخواهیم بگوییم: مسجدی که در مدینه ماجرای مباهله در آن اتفاق افتاده و مسجد اجابه یا مباهله نام دارد ، باید همچنان بر آن نام باقی بماند. » ص ۴۵۸.
الْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ
۱۲ مرداد ۱۴۰۱
حبیب سهرابی
بیجار گروس
35°52′39″N 47°35′58″E 1873.9m
@habib.sohrabi_bijar
www.habibsohrabi.blog.ir
http://habibsohrabi.blog.ir/post/190